Bygga balkonger med Fästeb.

Därför ska du bygga balkonger med oss

Att bygga balkonger på en existerande fastighet är ofta ett stort beslut för en förening. Samtidigt adderar balkongbyggnationen nya ytor och ökar värdet på lägenheterna.

Vi på Fästeb har byggt tusentals balkonger i Stockholm och guidar gärna dig och din bostadsrättsförening genom hela processen. Vi ordnar allt från bygglov till slutresultat, så det behöver inte vara särskilt komplicerat för dig.

Därför tycker vi att du ska välja Fästeb:

 1. Vi bygger balkonger på kort tid

  Tack vare lång erfarenhet och effektiva byggprocesser blir tiden då du som bostadsrättsinnehavare påverkas endast 2–3 veckor. Till exempel monterar vi balkonger per lodrätt rad istället för hela fastigheten samtidigt. Tiden vi tillbringar i din lägenhet blir minimal. Våra kunder tycker att det finns roligare saker än att ha byggställningar utanför sina fönster under flera månaders tid.

 2. Vi kan specialanpassa balkonger

  Fästebs balkonger kan skräddarsys helt efter såväl dina som fastighetens behov, vilket bland annat möjliggör och underlättar att få bygglov. Givetvis är en balkong som anpassats just efter dig och din fastighets behov även estetiskt mer tilltalande och förhöjer såväl värdet som den upplevelse som en balkong faktiskt innebär.

  Kontakta oss här så berättar vi mer!

 3. Vi bygger trygghet

  En balkong ska hålla över tid, därför är det viktigt att även företaget som du anlitar är stabilt. Likaså att produkten håller över tid – utan att ge följdskador på fastigheten. Fästeb har funnits i över 25 år och har stabil ekonomi ända sedan starten, vilket gör oss till en trygg aktör och en av Stockholms äldsta aktiva balkongbyggare.

  Våra balkonger har vanligtvis dragstag och konsoler, en konstruktion som minimerar belastningen på fastigheten och minskar risken för vattenskador och sprickor i fasaden. Detta är lika viktigt för oss som för dig, eftersom vi tänker långsiktigt och planerar att finnas kvar som ett av Stockholms ledande balkongbyggarföretag under lång tid framöver.

Ring oss på 08-744 00 07 eller skicka in formuläret så berättar vi mer!

Trygga och skräddarsydda

Det är viktigt för oss att balkongen passar just er fastighet.

Läs mer om våra balkonger »

Kontakta oss

 • Dra filer hit eller
  Max filstorlek: 128 MB.