fasteb_bygg10

Om fästeb

Fästeb är specialister på att montera nya balkonger på äldre fastigheter, främst i Stockholms innerstad. Företaget grundades 1991 och drivs av Håkan Färm som också var med och grundade Fästeb. Sedan starten har företaget vuxit och blivit ett av Stockholms mest välanlitade och uppskattade företag inom balkongbyggnation.

Alla våra balkonger är varsamt utformade för att passa den specifika fastigheten, dess exteriör och tidsanda. Storleken, formen, placeringen och konstruktionen ska harmonisera. Då ökar både de estetiska och funktionella värdena.

När du väljer oss som leverantör, är valfriheten stor. Vi bygger måttbeställda fyrkantiga, ovala, konkava, konvexa eller tårtformade balkonger, med eller utan stuprörsgenomföring. Allt beroende på vad som passar just din fastighet. Detta gör inte bara din balkong till en vacker del av ditt hus, utan underlättar även vid bygglovsprocessen.
Inte bara balkongerna, utan även fönster, räcken och fönsterdörrar, utformas med stor omsorg och omtanke. Alla våra balkonger, räcken och fönsterdörrar är svenskt hantverk och skapas unikt för varje balkong. Vi använder i huvudsak egen personal, något som vi tror skapar trygghet både för oss och för dig som kund. Denna trygghet förstärks även av att Fästeb funnits i 25 år och fortsätter planera långsiktigt.

Trygga och skräddarsydda

Det är viktigt för oss att balkongen passar just er fastighet.

Läs mer om våra balkonger »