Vanliga misstag inom balkongbygge. Så undviker du dem.

Vi bygger skräddarsytt

För oss är det viktigt att din balkong inte enbart blir en rektangulär plattform, utan en naturlig del och en vacker utsmyckning av fastighetens ursprungliga fasad. Det är därför viktigt att balkongen ritas och skräddarsys för att passa just din fastighet, både i vad gäller färg, form och tidsanda men även beroende på din fastighets tekniska förutsättningar.

Alla våra balkonger är varsamt utformade för att passa den specifika fastigheten. Storleken, formen, placeringen och konstruktionen ska harmonisera. Då ökar både de estetiska och funktionella värdena. Vi kan bygga helt och hållet måttbeställda fyrkantiga, ovala, konkava, konvexa eller tårtformade balkonger, med eller utan stuprörsgenomföring – allt beroende på vad som passar just din fastighet. Flexibiliteten gör inte bara din nya balkong till en vacker del av ditt hus, utan underlättar även vid bygglovsprocessen.

Att bygga en ny balkong på en gammal fastighet, blir med våra arbetsmetoder och materialrekommendationer, minst lika säkert och vackert som om balkongen hade suttit där när huset byggdes!

Kontakta oss så får du råd och hjälp!

Trygga och skräddarsydda

Det är viktigt för oss att balkongen passar just er fastighet.

Läs mer om våra balkonger »